TOKAT / ALMUS - Almus Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu

Ekm

Okulumuz 6. sınıf öğrencileri Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak tasarlanan Kodla Büyü sitesindeki uzay temalı görevleri yerine getirdiler. Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Rehber öğretmenimiz Murat Aslan eşliğinde görevleri tamamlayan öğrencilerimiz katılım sertifikası almaya hak kazandılar.

Nis

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme ve Değerlendirme Merkezi tarafından düzenlenen İngilizce Revision Pack 4 sınavı 30 Mart 2023 tarihinde uygulandı.

Mrt

Okulumuzda 23 Mart perşembe günü Almus İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut ÇITAK tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili konferans verildi.

Mrt

21 MART NEVRUZ BAYRAMI OKULUMUZDA DÜZENLENEN ETKİNLİKLER İLE KUTLANDI. KONFERANS SALONUNDA KONUŞMA, ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ İLE BAŞLAYAN ETKİNLİKLER, OKUL BAHÇESİNDE NEVRUZ ATEŞİ YAKILMSI VE DEMİR DÖVME ETKİNLİĞİ İLE DEVAM ETTİ.

Mrt

21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Tokat Doğa Koruma ve Milli Parkla Müdürlüğü görevlilerinde okulumuz öğrencilerine Ülkemizde Biyoçeşitlilik ve Doğa Koruma konulu eğitim verildi.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ 2022-2023 EĞİTM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI FAALİYETLERİ KAPSAMINDA TOKAT İL MERKEZİNDE DÜZENLENEN FUTSAL MÜSABAKALARINDA GALİBİYET KAZANDI. ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında 20 Mart 2023 Salı günü, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Sami BASKIN tarafından günün anlam ve önemi ile ilgili konferans düzenlendi. Konferansa Almus Kaymakamı TArık Buğra SEYHAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri YILDIZ ve Şube müdürü Mesut ÇITAK katıldılar. Konferans sonunda Almus Kaymakamı Tarık Buğra SEYHAN tarafından Doç.Dr. Sami BASKIN'a plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Şbt

Rehber öğretmen Sezer Zeyrek tarafından okulumuz öğretmenlerine  "Deprem sonrası tepkiler ve depremzede çocuklara yaklaşım konulu seminer verildi.

Nis

Ekm

Okul Öğrenci Temsilcisi seçimi 23.10.2015 Cuma günü okulumuzda yapılmıştır.Seçimi 8-E sınıfı öğrencilerimizden Mehmet Emin Barış kazanmıştır.